DC ve Warner Bros, Blue Beetle Filminin Hazırlıklarına Başlamış

Daha fazla az bilinen süper kahraman filmi, daha fazla, çok daha fazla...

Marvel'ın solo süper kahraman filmleri Warner Bros. - DC ortaklığını çok etkilemiş olacak ki, yeni projeler oldukça şaşırtıcı. Hoş bu durum benim gibi alternatif işler görmek isteyenler için sevindirici. Hazırlıklarına başlanan Blue Beetle filmi de alternatif bir tat arayanlar için güzel olacaktır. Tabii WB yine bir çuval inciri berbat etmezse...

Blue Beetle'ın sinemaya gelecek olmasının bir önemli özelliği daha var. Beyaz perdede yer alacak ilk Latin süper kahraman olacak kendisi. Hatta filmin senaryosunu da Meksika doğumlu yazar Gareth-Dunnet-Alcocer kaleme alacak. Filmle ilgili henüz başka bir casting açıklaması yok. Çizgi roman evreninde bir ergen olan Jaime Reyes mistik bir mavi bokböceği bulur. Bu böceğin omurgasına yerleşmesiyle birlikte olağanüstü güçlere sahip olan Reyes, bu güçleri iyilik için kullanmaya karar verir. Young Justice çizgi film serisinde de çok güzel bir şekilde gösterilen Reyes - Beetle ilişkisi eğer güzel bir şekilde işlenirse sinemada da ilgi çekici olacaktır.

Venom'un beklenmedik başarısı ve insanların solo süper kahraman filmlerine de ilgi göstermesi DC'yi bu yöne itmiş gibi gözüküyor. WB-DC ortaklığının planlarında bir Justice League 2 olmasa da, Aquaman, Wonder Woman 1984 gibi tekli filmler ile hayranlarını filmsiz bırakmayacak gibi gözüküyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum