Bomba İddia: From Software İle George R.R Martin Birlikte Yeni Bir Oyun Üzerinde Çalışıyor

Game of Thrones ile Dark Souls bir arada mı?

Dizilerde ölüm dendiğinde akla ilk gelen isim Game of Thrones ve haliyle George R.R. Martin, oyunlarda ise pek tabii ki From Software oluyor. İşte önümüzdeki dönemde büyük ihtimalle bu ikisini birleştiren bir oyun göreceğimiz söylentisi gündeme bomba gibi düştü desem yeridir! En azından beni çok heyecanlandıran bir söylenti oldu bu, Miyazaki'nin hayal gücüne hayran biri olarak bu iki usta yazarın bir araya geldiğinde ortaya nasıl bir çılgın iş çıkarabileceğini cidden aşırı merak ediyorum çünkü.

Bununla ilgili iddialar daha önce de cılız da olsa seslendirilmişti ancak en kapsamlı olanı muhabir Liam Robertson'dan geldi. Spawn Wave'in YouTube kanalında açıklanan bilgileri siz de dilerseniz aşağıdan izleyebilirsiniz ama ben size kısaca özet geçeyim.

Bu yeni oyun Bandai Namco tarafından yayınlanacak, görünüşe göre From Software'in Activision ile olan dağıtım anlaşması sadece Sekiro: Shadows Die Twice ile sınırlı kalmış. Oyunda birbirinden farklı krallıklar bulunacak ve biz de bu krallıkları istila etmeye çalışan bir karakteri canlandıracağız. Krallıkların liderlerini öldürdükçe o liderlerin kendilerine has yeteneklerini de kullanmaya başlayacak ve bu şekilde güçlenerek devam edeceğiz. Oyundaki krallıklara dilediğimiz sırayla saldırmak mümkün olacak.

Yani bu düşünceyi Souls mantığıyla birleştirdiğimizde mesela Lordvessel için büyük ruh toplamak için Seath the Scaleless, Four Kings, Gravelord Nito gibi bossların peşine düşüyorduk ya hani, bu sefer de ana bosslarımız krallıkların liderleri olacak. Yendiğimiz krallığın liderinin gücünü alabilecek olmak da bir nebze SINNER'ı hatırlattı. O oyunda da bossları dilediğimiz sırayla yapabiliyor, ama tam tersine öldürdüğümüz her bosstan sonra farklı şekillerde güçsüzleşiyorduk.

From Software'in Sekiro'nun yanı sıra bir oyun üzerinde daha çalıştığını biliyorduk ve bunun Demon's Souls Remaster veya Bloodborne 2 olma ihtimali üzerinde duruyorduk. Ancak bu haber de en az diğerleri kadar heyecan verici.

Bu yeni aksiyon RYO'nun birkaç ay içerisinde E3 2019'da duyurulacağı iddia ediliyor. Sabırsızlıkla bekleyelim.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum