Bond 25'in İsmi Belli Oldu!

Ölmeye bile zaman yok!

James Bond serisinin yirmi beşinci filminin adı sonunda belli oldu sevgili Oyungezerler! Filmin duyurulmasının ardından uzun bir zaman geçse de bir türlü filmin adını öğrenmeyi başaramamıştık. Ancak stüdyo da artık bizi bekletmeye dayanamamış olacak ki filmin adını açıkladı, No Time To Die!

Bond serisinin 25. filmi olması sebebiyle büyük bir merakla beklenen filmin ismi oldukça şık bir video ile duyurulmuş. Filmin başrolü Daniel Craig'in yer aldığı tanıtım videosunda Craig'i siyah beyaz bir ekranda yürürken görüyoruz ve filmin ismi karşımıza çıkıyor. 


Youtube'da yer alan tanıtım videosunun altında, " NO TIME TO DIE filminde Bond, aktif servis hayatını geride bırakmış ve Jamaica'da rahat bir yaşam sürmektedir. Onun barış dolu kısa hayatı CIA'den eski bir arkadaşı olan Felix Leiter'ın yardım istemesiyle son bulacaktır. Görev, kaçırılmış bir bilim adamını kurtarmaktır. Ancak bu iş sanılandan çok daha zor olacaktır. Bu suçun izi Bond'u yeni teknolojilerle donatılmış bilinmez ve oldukça tehlikeli bir kötü adama götürecektir." yazısı yer alıyor. Görünüşe göre Bond'un cidden ölmeye bile zamanı kalmıyor. 

Cary Joji Fukunga tarafından çekilen ve Neal Purvis, Robert Wade ve Phoebe Waller-Bridge'in de içinde bulunduğu bir yazar ekibi tarafından yazılan yirmi beşinci James Bond filmi No Time To Die, 3 Nisan 2020'de vizyona girecek. Filmin kadrosunda Daniel Craig, Rami Malek, Ana de Amas, Christoph Waltz, Lea Seydoux, Ralph Fiennes, Billy Magnussen, Lashana Jeffrey Wright ve David Dencik gibi isimler yer alıyor. 

YORUMLAR
DanteXE
21 Ağustos 2019 16:32

Filmin adı, fontu falan çok eski Bond filmleri vari. Konusuda keza öyle. Hadi bakalım ne yapıyorlar bu kadar uzun sürdü, Valla kaç oldu 25 mi 26 mı izledik hepsini gidilecek öyle yada böyle.

Parolamı Unuttum