Book Of Boba Fett'in Devam Sezonları Gelebilir

Nihayet güzel Star Wars haberleri

Star Wars adına yakın tarihin en başarılı işi The Mandalorian dizisi oldu. Disney'in markayı satın almasından sonra özellikle sinematik anlamdaki büyük hayal kırıklıkları Disney+ dizisiyle birlikte bir anda tersine döndü. Çok sayıda hayran için artık Disney+ dizileri filmlerden çok daha heyecan verici hale gelmiş durumda. Mando'nun büyük başarısıyla birlikte çok sayıda yeni Star Wars dizisi duyuran Lucasfilm'in en merak edilen projelerinden birisi de Book of Boba Fett. 

Hatırlayacağınız üzere The Mandalorian'ın ikinci sezonunun sonunda Boba Fett'i yeniden Tatooine semalarında görmüştük ve Jabba'nın koltuğunda artık kendisi oturuyordu. Hem altıncı film ile yedinci film arasındaki boşluğun doldurulması hem de Boba'nın maceraları oldukça ilgi çekici. Normal şartlar altında Boba Fett dizisini bir mini seri olarak düşünüyorduk. Ancak son gelen haberlerle birlikte Book of Boba Fett'in devam sezonları da olabileceği ortaya çıktı. Diziyle ilgili en somut haberleri öğrendiğimiz Boba Fett Fan Club isimli Twitter sayfasının paylaştığı görsel de dizi logosunun altında "1. Sezon" yazması heyecan yarattı.

Görselde ayrıca Buccaneer ifadesi de dikkat çekici. Dizinin çalışma ismi olan Buccaneer, korsan anlamına geliyor. Yani Boba Fett için seçilmiş bir isim. Yine orada da 1. Sezon ibaresi göze çarpıyor. Önümüzdeki kış döneminde yayınlanmasını beklediğimiz Book of Boba Fett'in yanı sıra asıl merakla beklenen olay ise The Mandalorian'ın üçüncü sezonu. Şöyle ilginç bir detay daha var, Buccaneer daha önce The Mandalorian için de çalışma ismi olarak kullanılmıştı. Acaba Book of Boba Fett artık Mandalorian'ın kaldığı yerden yoluna devam mı edecek yoksa Disney/Lucasfilm ortaklığı başka sürprizlerin mi peşinde? 

The Mandalorian'ın bu kadar başarılı olduktan sonra iptal edilme ihtimali pek yok. O yüzden üçüncü sezonu mutlaka göreceğiz. Ancak muhtemelen stüdyo diziye bir süre ara vererek aradaki boşlukta hikayeyi Boba Fett üzerinden anlatmaya devam edecek. Biraz zaman geçtikten sonra da Din Djarin ve belki de yeniden Bebek Yoda (Hayır, sana Grogu demeyeceğim) ile birlikte Star Wars Evreni'nin ücra köşelerinde yeni maceralara tanıklık edeceğimizden hiç şüphem yok. Bakalım Book of Boba Fett, üçüncü sezona kadar hayranları tatmin etmeye yetecek mi? 


 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum