Borderlands 3, Steam'de %50 İndirimli Olarak Ön Siparişe Açıldı

Sabır erdemdir demişler

Borderlands 3, Epic Games Store'a gelişinden tam 6 ay sonra Steam üzerinden çıkış yapmaya hazırlanıyor. 13 Mart itibariyle oynanabilir hale gelecek oyunu daha da fazla beklemeden anında oynayabilmeniz için Steam üzerinden ön indirmeler de başlamış durumda ve bu aynı zamanda ön siparişin de açıldığı anlamına geliyor.

Oyunun Steam sayfasına girdiğinizde sabrınızın %50 indirimle ödüllendirildiğini göreceksiniz :) Oyunun tüm versiyonları 20 Mart tarihine kadar yarı fiyatına satılacak, yani normal versiyonu 154,5 liraya, Digital Deluxe versiyonu 199,5 liraya, Super Deluxe versiyonu ise 249,5 liraya satın alabilirsiniz.

Elbette bu fiyat oyunun Steam üzerinden çıkmasını bekleyenler için güzel bir durum, ama oyunun Epic Games Store'da da indirim dönemlerinde bu fiyatlara düşmüş olduğunu söylemekte fayda var. Yani Epic'ten almayıp Steam'den alanlar şanslı olmuyor, ama şanssız da olmuyor bu durumda.

Gearbox, Borderlands 3'ün Steam versiyonunun ilk günden itibaren çapraz platform desteğine sahip olacağını açıklamıştı. Oyuncular ayrıca Steam ve Epic Store hesapları arasında kayıt değişimi de yapabilecek.

Parolamı Unuttum