Borderlands Filmi, Lilith Rolü İçin Cate Blanchett İle Görüşüyor

Pandora'nın Galadriel'i

Lionsgate'in yapacağı Borderlands filmi oyun hayranlarını heyecanlandırmayı başardı. Oldukça geniş bir kadroyla karşımıza çıkacak olan filmin belli olan ilk karakteri olan Lilith'i canlandırması düşünülen aktris ise oldukça büyük bir isim. Lord of the Rings serisinin Galadriel'i ve MCU'nun Hela'sı Cate Blanchett ile filmde Llilth'i canlandırması için görüşmeler başlammış. 

Variety'nin haberine göre Borderlands Evreni'nin altı kadın Siren karakterinden birisi olan Lilith filmin başrollerinden birisi olacakmış. Film hikayesini doğrudan orijinal Borderlands oyunlarından alacakmış. İlk oyunun oynanabilen karakterlerinden biri olan Lilith ile birlikte filmin ilk oyunun senaryosundan büyük ölçüde faydalanacağı da belli oldu. Pandora'nın derinliklerine doğru ineceğimiz filmde muhtemelen Handsome Jake'in de temelleri atılacak. Filmin başarılı olması durumunda bence mutlaka bir devam filmi de gelecektir. 

Avi Arad ve Gearbox CEO'su Randy Pitchford'un yanı sıra Take-Two CEO'su Strauss Zelnick de filmin yapımcıları arasında yer alıyor. Oyun dünyasından isimlerin de filmin kadrosunda olması hayranlar adına sevindirici. Son olarak başarılı dizi Chernobyl'in yaratıcısı olan Carig Mazin de filmin senaryosunu kaleme alacak. Henüz çekim veya vizyon tarihi belli olmayan Borderlands filmi umarım oyun filmlerinin talihsizliğini kırmayı başarır. 

YORUMLAR
sSnake
6 Mayıs 2020 16:26

Yok artık ya koskoca Cate Blanchet'i düttürü poktan bir oyun uyarlaması projesinde düşünmek mi. Kıyamet kopsun artık da kurtulalım.

creepylord
6 Mayıs 2020 12:20

Aaa yakışır

Parolamı Unuttum