Telltale'in Tales from the Borderlands 2 Üzerinde Çalıştığı Söyleniyor

Üstelik tek yeni oyun bu değil

Son söylentilere göre Telltale'in şu an üzerinde çalıştığı oyunlar arasında Tales from the Borderlands 2 ve Poker Night 3 de bulunuyor. Bu söylentinin kaynağı olan Hereitismydude isimli Reddit kullanıcısı, daha önce de The Wolf Among Us 2 ve Batman Shadows Edition hakkındaki bilgileri açıklanmalarından çok önce vermişti. Dolayısıyla kendisinin Telltale ile ilgili verdiği bilgilerde önemli bir doğruluk payı bulunduğunu söyleyebiliriz.

Buna göre Telltale, bir süredir Tales from the Borderlands 2 üzerinde çalışıyor ancak oyunun çıkmasına daha çok uzun bir süre var. Bu yeni oyun da aynı The Wolf Among Us 2'de olduğu gibi Telltale ve AdHoc Studio ortak yapımı olacak.

Poker Night 3 ise seriyi yeni bir isimle reboot edecek, yani oyunun ismi Poker Night olmayacak ama konsepti aynı olacak. Bu oyun Telltale oyunlarından karakterleri içeren eğlenceli bir poker oyunuydu ama yenisine ihtiyaç var mı tartışılır. Oyunda Borderlands 3 ve Fortnite ile crossover eşyalar da bulunacakmış, yer alacak karakterlerden bazılarıysa Bigby Wolf, Rhys&Fiona, Bruce Wayne ve Lee Everett olarak açıklanmış.

The Wolf Among Us 2'nin ise yapım öncesi işlerinin büyük kısmı tamamlanmş durumda ama şu an AdHoc'un hikaye kısmı üzerinde çalışmaları devam ediyor. Poker Night 3 de TWAU2'nin geliştirilmesi devam edene kadar boşluk doldurmak için oyalandıkları bir projeymiş gibi duruyor.

Sizi bilmem ama Telltale'i çöküşe götüren adımlar sanki tekrarlanıyor gibime geliyor bana. Yani bir anda bir çok oyun üzerinde çalışmak, mekanik olarak birbirine aşırı derecede benzeyen oyunlar sunmak daha önce pek de işe yaramamıştı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum