Borderlands Filminden Gelen İlk Yorumlar Hiç İç Açıcı Değil

Sıkıcı, komik değil ve dahası

Eli Roth'un Borderlands filmi yarın vizyona giriyor ama filmden gelen ilk yorumlar bizi hiç de başarılı bir oyun uyarlamasının beklemediğini gösterir nitelikte.

Filmi erkenden izleyen eleştirmenler arasında filmi felaket olarak tanımlayan da var, çok başarısız diyenler de.

Kadrosunda Cate Blanchett, Jamie Lee Curtis, Kevin Hart, Gina Gershiwn, Jack Black gibi ağır topların yer aldığı film fragmanlarıyla da çok fazla heyecan yaratamamıştı ama yine de içimizde bir umut vardı dürüst olmak gerekirse. Ama yorumlar bu düşüncemizi gözden geçirmemiz gerektiğini gösteriyor.

"Aralarında zerre kimya bulunmayan, rahatsız edici karakterlerle dolu, komik olmayan, aklınıza gelen her tür klişenin işlendiği bir film" diyor mesela Bitesize Breakdown yazarı Adriano Caporusso.

Awesome Friday'den Matthew Simpson "Gerçekten de çok kötü.  Sevmeyi çok istedim ama olmadı" derken en azından Jack Black'in performansı için "çok iyi" demiş.

Darren Movie Reviews ise biraz daha insaflı davranmış. "Çok kötü değil ama tamamen unutulabilir" demiş film için.

Önümüzdeki günlerde daha fazla inceleme gelecek tabii ki ama şimdilik pek de sinemada izlemeye değecek bir film gibi görünmüyor.

YORUMLAR
Atlas Estrella
8 Ağustos 2024 14:15

Hayda, niye şartlandırdınız milleti kardeşim ya? Şimdi millet şartlanmış bir şekilde izleyecek filmi. Bence böyle şeyleri hiç okumamalı. Herkes film hakkında hiçbir şey bilmeden sinemaya gitmeli.

memoefe
Atlas Estrella
9 Ağustos 2024 14:18

Öyle düşünmemek lazım, param değerli ve hangi filmin sevilip sevilmediğine bakıyorum filmlere gitmeden önce. DnD honor amongst thieves filmi kötü olacak sanıyordum iyi yorumların haberini görüp gittim çok keyif aldım. Borderlands'e gitmeye acele etmeyeceğim aynı şekilde, yorumların oluşmasını bekliyip öyle gideceğim.

memoefe
memoefe
10 Ağustos 2024 15:24

Zaten bir oyun dergisinin yaptığı asıl şeylerden biri çıkan içeriklere yorum yapmak değil mi? Oyunlara verdikleri notlarla filmlere yaptıkları yorumların farkı ne? On yıllardır yapılan bir şey. Gazete okuyup haber görmemeyi istemek gibi bir şey yorum görmek istememen. Kaldı ki yorum görmek şartlanmayı da beraberinde getirmek zorunda değil. Gördüğün her yorum seni bu kadar etkiliyorsa bu biraz senin problemin gibi geldi.

Atlas Estrella
memoefe
9 Ağustos 2024 16:09

Peki ya bu yorumların milleti beklentiye sokmasına ne demeli? İyi yorumlara bakıp iyi film beklentisiyle, kötü yorumlara bakıp kötü film beklentisiyle gidiyorlar sinemaya. Şartlanıyorlar yani.


Parolamı Unuttum