Borderlands Filminin Son Yıldızı Jamie Lee Curtis Oldu

Pandora'nın en iyi arkeoloğu

Hazırlıkları devam eden Borderlands filminin kadrosu da giderek genişliyor. Daha önce Lilith rolü için Cate Blanchett ve Roland rolü için Kevin Hart isimlerini öğrenmiştik. Artık filmin Tannis karakteri de belli oldu. Ünlü aktris hatırlayacağımız Jamie Lee Curtis yeni filmde oyun serisinin meşhur arkeoloğunu canlandıracak. 

Dr. Patricia Tannis olarak tanıdığımız karakter oyunlarda NPC olarak karşımıza çıkıyordu. Hikayede önemli bir role sahip olan Tannis, filmde de kilit rol oynayacak gibi gözüküyor. Filmin yönetmeni Eli Roth da başarılı oyuncunun kadroya katılmasından dolayı çok mutlu olduğunu ve onunla çalışmanın kendisi adına bir rüyayı gerçekleştirmek olacağını belirtti. Curtis'in mizahıyla birlikte Tannis'e katacak çok şeyi olduğunu söyleyen Roth yeni çekimleri dört gözle bekliyor. 

Chernobyl'in yaratıcısı Craig Mazin'in senaryosunu yazdığı Borderlands filmi henüz resmi bir vizyon tarihine sahip değil. Jamie Lee Curtis'in sıradaki filmi ise 2022 yılında vizyona girecek olan Halloween Kills. Muhtemelen Curtis için de uygun olması amacıyla filmin vizyon tarihi Halloween'in devam filminden sonra olacaktır. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum