Borderlands: The Handsome Collection İndirimini Kaçırmayın

Oyunun fiyatı gerçekten çok cazip seviyede

Borderlands 3 çıkmadan önce önceki oyunları oynamak için geç kalmış sayılmazsınız, üstelik şu an çok da uygun bir imkana sahipsiniz sevgili Oyungezerler.

Borderlands: The Handsome Collection Steam'de tam tamına %97 indirimde. Normal satış fiyatı 480 lira olan paket, şu an yalnızca 12,43 liraya satılıyor.

Elbette kimsenin bu paketi 480 lira vererek aldığı yok, bu tür oyunları zaten indirime girdiklerinde almayı tercih ediyoruz ama yine de bunun güzel bir fırsat olduğu kesin. Bir daha kim bilir ne zaman bu kadar indirim görür.


Yalnız oyunun indirim seviyelerini kontrol etmek için SteamDB'ye baktığımda Kazakistan'dakilerin daha da şanslı oldukları dikkatimi çekmedi değil, Tenge cinsinden satış fiyatını Türk lirasına çevirince 4,24 liraya denk geliyor :)

Borderlands 2'yi Borderlands 3'e Bağlayacak Bir DLC Geliyor

Borderlands: The Handsome Collection içinde Borderlands 2 ve The Pre-Sequel oyunları ve her iki oyunun da tüm DLC'leri bulunuyor.

YORUMLAR
AvastYeScurvyDog
6 Haziran 2019 10:28

Borderlands 2 ile alakali, Borderlands 2'yi Borderlands 3'e baglayacak Dlc'nin adi belli oldu, 'Borderlands 2: Commander Lilith & The Fight For Sanctuary'. SteamDB'ye eklenmis durumda, cikisi 9 Haziran diye geciyordu orada ama o bilgi kaldirilmis. Ayrica Steam sayfasida acilmisti ve orada da 9 Haziran ve bedava olacagi yaziyordu ama Steam sayfasida kaldirilmis durumda. Google'da aratinca link hala cikiyor ama Steam Store ana sayfasina yonlendiriyor.

AvastYeScurvyDog
AvastYeScurvyDog
6 Haziran 2019 10:38

Tahminimce, GearBox, Borderlands 3'un duyurulma etkinliginde nasil Handsome Collection ve BL1 HD pack'i hem duyurdu hem de indirilebilir yaptiysa, E3'de de aynisi BL 2'nin Dlc'si icin yapacak gibi, duyurup ayni anda da indirilebilir yapacak gibi. Tabi benim gorusum.


DarthVader4201
5 Haziran 2019 20:57

Sadece pre-sequal'ın kendisini zamanında 40 küsür liraya almıştım. Üzüldüm açıkçası.

DarthVader4201
5 Haziran 2019 20:57

Sadece pre-sequal'ın kendisini zamanında 40 küsür liraya almıştım. Üzüldüm açıkçası.

E-VrL
5 Haziran 2019 16:32

Daha önce Borderlands oyunlarını ve tüm ek paketlerini aldığım için beni etkilemeyen bir indirim oldu, ama olsun, Oyungezerler için güzel haber, sevindim :) Bu arada Kazakistan fiyatının altını çizmiş olman bana bir mesaj içeriyor mu patron, üzerime alınsam mı :)

Decypher
E-VrL
5 Haziran 2019 23:37

Kazakistan'dan bize ucuz oyun getir :))


Parolamı Unuttum