Breath of the Wild 2’nin İspanyolca Seslendirme Çalışmaları Tamamlanmış

Sizce ne zaman çıkar?

Geçtiğimiz yıl, Breath of the Wild için bir devam oyunu yapıldığı ilan edilmiş, bu duyuruyu takip eden dönemde verdiği bir röportajda oyunun yapımcısı Eiji Aonuma, ikinci oyunun daha karanlık bir temasının olacağını, ilk oyunda Skyrim'den esinlenirken ikinci oyunda esin kaynağının Red Dead Redemption 2 olduğunu aktarmıştı. Bizler de merakla The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2'yi beklemeye başladık doğal olarak. Bu bekleyiş çok da uzun sürmeyecek gibi görünüyor.

Breath of the Wild’da da Zelda ve Revali’nin İspanyolca dublajında görev alan seslendirme sanatçıları Marc Navarro ve Nerea Alfonso, katıldıkları bir podcast yayınında devam oyunu için kayıt sürecini tamamladıklarını açıklamışlar.

İspanyolca seslendirme sürecinin tamamlanması, İngilizce dublaj çalışmalarının da tamamlandığı şeklinde yorumlanabilir. Dolayısıyla, yerelleştirme çalışmaları büyük oranda bitirilmiş gibi görünüyor. Bu çalışmalar, genel olarak oyun geliştirme süreçlerinin son aşamalarında yapılmakta.

Buradan hareketle, oyunun çıkış tarihinin beklenenden daha yakın olabileceği ve önümüzdeki günlerde bu tarihin ilan edilebileceği şeklinde yorumlar yapılıyor. Yine de bu konuda çok kesin konuşmamak gerek. Nintendo cephesinden gelecek haberleri beklemek durumundayız.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum