Breath of the Wild Esintili Genshin Impact, Ücretsiz Olarak Yayınlandı

PC, PS4 ve mobil cihazlar için

miHoYo tarafından geliştirilen ve özellikle de grafikleri ve mekanikleri buram buram Zelda: Breath of the Wild kokan Genshin Impact, PC, PS4, Android ve iOS için yayınlandı. Oyun, oynaması tamamen ücretsiz biçimde sunuldu ama bu tür oyunlardan bekleyeceğiniz üzere mikro ödemeler mevcut.

Genshin Impact'in duyuru fragmanını izler izlemez Breath of the Wild'a ne kadar benzediğini görmüştük aslında, kullanılan renk paleti de neredeyse aynıydı. Oyunun savaş sistemi ise Ni Nu Kuni 2'den ilham almış.

Genshin Impact bir "gacha" oyunu. Gacha, bir parasallaştırma yöntemi, ismini de Japonya'daki kapsül şeklindeki oyuncak otomatlarından alıyor. Yani bu mikro ödemeler ile karakterler veya ekipmanlar açıyorsunuz. Genshin Impact de bu yolu kullanıyor, ama bunu aksiyon RYO tabanlı savaşlarla dolu devasa bir açık dünyada yapıyor. Yanınıza alacağınız karakterlerin bir kısmını hikayede ilerleyerek, bazılarını ise gacha sistemi yoluyla açıyorsunuz.

Eğer oyun paralı olsaydı elbette bu parasallaştırma mekanikleri ayrıca eleştirilebilirdi, ama çoğu Asya f2p oyunu zaten ücretsiz olarak sunuluyor ve bu opsiyonel yolla para kazanmaya çalışıyor.

Oyunu denemek isterseniz şuradan indirebilirsiniz. Oyunun tüm versiyonları, çapraz oyun desteğine sahip ve tamamen İngilizce seslendirilmiş durumda.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum