Breath of the Wild ve Dark Souls Kırması Decay of Logos'un Çıkış Tarihi Belli Oldu

Fragmanı da pek güzel olmuş

Decay of Logos'ın çıkış tarihi son derece güzel bir fragman eşliğinde duyuruldu. Fragmanı seyrettiğinizde siz de oyunun Breath of the Wild ve Dark Souls'a oldukça benzediğini düşüneceksiniz.

Aslında bir oyunun bu iki oyuna birden benzemesi kulağa ilginç geliyor ama olan tam olarak da bu. Oyunun grafik tarzı, geçtiği açık dünya ve renk paleti Breath of the Wild'ı andırırken, yaratıklarla ve bosslarla yapılan savaşlarda ise Dark Souls esintisi görüyoruz. Zaten oyunun savaş kısımlarının tanıtımı düşmana kilitlenme, saldırıları savuşturma, yuvarlanma ve karşı saldırı üzerine kurulmuş ve bu esnada bir gözümüz de stamina çubuğunda olacakmış. Zaten oyun "Zelda, Dark Souls ile buluşuyor" şeklinde tanıtılıyor.

Decay of Logos, Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One ve Steam için yayınlanacak ama neredeyse her platformda çıkış tarihi farklı olduğundan tek tek yazayım.


Oyun ilk önce 27 Ağustos'ta PS4'e çıkacak, sonra 29'unda Nintendo Switch'e, 30 Ağustos'ta ise PC (Steam) ve Xbox One'a gelecek. Henüz ön siparişe açılmadığından fiyatı konusunda bir bilgi yok.

Avrupa halk masallarından ve Tolkien'den esinlenen Decay of Logos'ta baş kahramanımız bir kız ve kendisine bir de Elk (Kanada Geyiği) eşlik ediyor.

Bu güzel fragmanı izledikten sonra eminim siz de oyunu istek listenize eklemek için harekete geçmişsinizdir.

 

YORUMLAR
piri
7 Ağustos 2019 17:21

mecbur oynayacaz :D

nananana
7 Ağustos 2019 16:01

oyunda bi olmamışlık var. sanki daha yapım aşamasındaymış gibi. grafikler botw gibi organik durmuyor. dövüş sistemi akıcı hissettirmedi, dark souls gibi değil. video beni çok çekmedi gameplayler düştükten sonra bakılır.

 

 

 

Parolamı Unuttum