Bu Hafta Ne Oynasak? (19-25 Ağustos)

Ver adrenalini! Ver adrenalini!

Öncelikle geçen haftaki küçük çaplı patlayışımdan bahsetmek istiyorum. "Bu ne yea" diye listeye almadığım oyunların deli puanlar aldığı bir haftaydı çünkü.

Gone Home mesela şu sıra dünya basınından hayvani puanlar almakla meşgul. Sonra bir de "Papers, Please" var ki onu listeye eklememi öneren Sarpı'ı bildiğin aşağıladım "gümrük memurluğu oyunu mu koyacam buahhah" felan gibi bir tepki verdim ki o oyunun da notları bayağı bir sağlam. Oyunlar çıkmadan yorumda bulunmanın da zararları bunlar mirim, çok da üstüme varmayın o yüzden, ok? (umarım Sarp okumuyordur buraları, dilinden kurtulamayız şimdi adamın)

Gelelim bu haftaya. Alakasız birine bu hafta çıkan oyunları göstersem Ekim-Kasım dönemi zannedebilir, o derece iyi durumdayız yani. 3 tane birbirinden tamamen farklı kafalarda ve hepsi de çok sağlam gelen aksiyon oyunumuz var: Saints Row IV, Splinter Cell: Blacklist ve The Bureau. Kulağımıza çalınan ilk yorumlar 3 oyunun da gayet güzel olduğu yönünde. Bunlar dışında Disney'in ultra geniş oyunu Disney Infinity de Avrupa'da bu hafta çıkıyor. Flashback'i ise doğrusu listeyi doldurmak için kullandım, hakkında pek bir bilgim yok ama güzel bir platforma benziyor o da.

 

Neyse efendim lafı da fazla uzatmadan öncelikle bu hafta çıkacak oyunları sıralayalım:

Pazartesi
Captain Bubblenaut, Platform, IP
 
Salı
Disney Infinity, Aksiyon, PS3, 360, Wii U, 3DS
 
Çarşamba
Flashback, Platform, PC, 360
 
Perşembe
Skullgirls, Dövüş, PC
 
Cuma
Saints Row IV,Aksiyon, PC, PS3, 360
Tom Clancy's Splinter Cell, Aksiyon, PC, PS3, 360, Wii U
The Bureau: XCOM Declassified, Aksiyon, PC, PS3, 360
 
 

Galerimiz için de sizi şöyle alalım:

haftanin-oyunlari-big2

YORUMLAR
Parolamı Unuttum