Bu Mod İle Minecraft'ta Doom Oynayabilirsiniz

Kendi bilgisayarınızı inşa edin

Minecraft dünyanızda ağaç yumruklamalı ve elmas aramalı yoğun bir günün ardından rahatlamak istiyor olabilirsiniz. Aşağıda görebileceğiniz mod sayesinde evinize bir bilgisayar yerleştirerek klasik Doom oyununu Minecraft içerisinde oynayabileceksiniz.

Evet, yanlış duymadınız. WM Computers isimli bir mod sayesinde Minecraft içerisinde Windows 95-98 arasındaki işletim sistemlerini çalıştırmak mümkün. Mod geliştiricisi delta2force tarafından üretilen bu mod ile birlikte kendi klasik PC’nizi sipariş verebileceksiniz.

I played DOOM in Minecraft with VMComputers mod. from r/Minecraft

Modu yükledikten sonra öncelikle “ordering tablet” isimli cihazı üretmeniz gerekiyor. Ardından kendi PC’nizi sipariş vererek her gün en az 5 kez dünyanızı ziyaret eden uydunun kargonuzu iletmesini bekliyorsunuz. Böylece Minecraft evreninde kendi bilgisayarınıza sahip olabiliyorsunuz.

Bu bilgisayar ile pek çok şey yapmak mümkün. Fakat Reddit üyesi uDrunkMate işi bir adım öteye taşıyarak kendi bilgisayarından Doom oynadığı görüntüleri paylaşmış. Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde de Minecraft içerisinde Minecraft oynatan bir mod ile karşılaşmıştık.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum