Bu Yıl İçerisinde Bir Prince of Persia Oyunu Daha Geleceği İddia Ediliyor

Roguelite türünde bir oyun olacakmış

Ubisoft’un uzunca bir sürenin ardından Prince of Persia serisine geri dönmesi oyun severleri memnun etmiş, bu geri dönüşün Prince of Persia: The Lost Crown gibi gayet güzel bir oyunla olması da ayrıca sevindirmişti. Görülen o ki, Ubisoft’un sürprizleri The Lost Crown ile sınırlı kalmayacak.

Insider Gaming tarafından paylaşılan iddiaya göre; Ubisoft bu yıl içerisinde bir Prince of Persia oyunu daha çıkarmaya hazırlanıyor. Adının “The Rogue Prince of Persia” olduğu söylenen oyunun yapımcılığını Dead Cells ek paketlerini geliştiren Evil Empire üstlenmiş ve yıl bitmeden Steam’de erken erişime sunulacakmış. Bu, uzunca bir süredir bir Ubisoft oyununun çıkış gününde Steam’e gelmesi anlamını taşıyor aynı zamanda.

Insider Gaming’in kaynakları, isminin (veya kod adının) işaret ettiği üzere, roguelite türünde bir oyun olacağını söylüyorlar bu yeni Prince of Persia oyununun. Bu oyunun 4 yıldır geliştirilmekte olduğu da belirtiliyor ilgili haberde. Oyunun sanat tasarımının Fransız-Belçika çizgi romanlarından / karikatürlerinden ilham aldığı da söyleniyor.

Bu iddialar ne kadar doğrudur, bunu ancak önümüzdeki dönemde Ubisoft’tan resmi bir açıklama geldiğinde öğrenebileceğiz. The Last Crown sonrasında böyle bir Prince of Persia oyununun gelmesi şahsen beni mutlu eder. Siz ne dersiniz sevgili Oyungezerler?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum