Call of Duty Black Ops 6 İçin İpuçları Veren Teaser Sayfası Açıldı

6 kanaldan 2'si aktif

Yeni Call of Duty oyunu için ipuçları veren bir teaser sayfası yayına başladı. Bu yılki Call of Duty, 1990'lı yıllarda, Körfez Savaşı döneminde geçecek olan yeni Black Ops oyunu olacak. Treyarch tarafından geliştirilen Black Ops 6 için açılan bu web sayfasına girdiğinizde sizi bir TV ekranı karşılıyor.

Sitenin ismi "The Truth Lies". Bu aslında son Black Ops oyunu olan 2020 tarihli Cold War'a da bir atıf, çünkü oyunun sonunda Adler'le olan sorgu sırasında Perseus'un nerede olduğuna dair gerçeği veya yalan söyleme arasından seçim yapabiliyorduk.

Sitedeki TV ekranının çeşitli düğmeleri var ve bunlarla kanal değiştirmek mümkün. Toplamda 6 kanal olacak ve bunlardan şu an için iki tanesi aktif.

İlk kanaldaki videonun sonunda bizi Mount Rushmore karşılıyor, buradaki suratların nasıl deforme edildiğini kendiniz görün. Gözlere asılan bayraklar arasında üç kafalı Cerberus logosu da dikkat çekiyor.

İkinci videoda ise ekip The Truth Lies posterlerini şehrin çeşitli noktalarına yapıştırmaya başlıyor.

Bu yıl Xbox Games Showcase 9 Haziran tarihinde canlı yayınlanacak. Bu etkinlikte yeni Call of Duty oyununu da göreceğiz yani bu tarihten önce sitedeki 6 video da yayına alınmış olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum