Call of Duty: Black Ops 6'nın İlk Günden Game Pass'te Olacağı Doğrulandı

Bir telefon bildiriminden konu nerelere geldi...

Bir sonraki Call of Duty oynunun Black Ops serisinden olup olmadığı tartışılırken resmî duyuru öncesinde birçok kullanıcıya bir sonraki Call of Duty oyununun ilk günden Game Pass'e geleceğiyle alakalı bir bildirim gönderildi. Bilgisayardan ve telefondan erişilen bu "küçük" kazadan sonra Game Pass'in Twitter hesabı ve Xbox Wire blog gönderisi sayesinde hem Call of Duty'nin bir sonraki oyununun Black Ops 6 olduğu hem de ilk günden Game Pass'e ekleneceği anlaşılmış oldu.

Satın alınan ve nispeten başarılı olan stüdyoların kapatılmasının ardından insanların haklı eleştirilerinin odağı Microsoft'tan pek de iyi haberler gelmiyordu. Game Pass'in "para yaktığı" ve gerekirse bir zam yapılması gerektiği dedikoduları etrafta dolandı. Bu dedikodulara paralel olarak yeni Call of Duty'lerin Game Pass kütüphanesine ilk günden eklenmesi durumu da konuşulmuştu. İş öyle bir hâl almıştı ki en sonunda resmî kanattan Game Pass'in belki de en önemli özelliği olan "ilk günde kütüphaneye eklenme" durumunun Call of Duty'ler için de süreceğinin açıklaması geldi fakat yine de oyuncuların yüreğine su serpmeye yetmedi.

Xbox Wire blog'unda Game Pass Topluluk ve Sosyal Medya Yöneticisi Megan Spurr, "Game Pass üyelerinin Call of Duty: Black Ops 6'ya ilk günden erişebileceklerini doğrulamaktan büyük bir heyecan duyuyoruz." ibaresini kullandı. Ayrıca Xbox'un resmi hesabından Call of Duty: Black Ops 6'nın Live Action fragmanı da yayımlandı. Fragmanda henüz çıkış tarihine dair bir bilgi verilmemiş olsa da 9 Haziran tarihinde yeni Call of Duty oyunu hakkında daha fazla bilgi edinebileceğimizi görebiliyoruz. Hem PC hem de Xbox oyuncularının Call of Duty: Black Ops 6'ya Game Pass üzerinden erişebileceğini belirtmekte fayda var.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum