Call of Duty: Black Ops Cold War'un Çıkış Fragmanı Erken Geldi

Kendisi de gelse de Soğuk Savaş’ı ısıtsak :)

Call of Duty: Black Ops Cold War yaklaşık iki hafta sonra oyun kütüphanelerimizdeki yerini almaya hazırlanıyor. Beta sürecinde çok oyunculu modlarına kısaca göz atma şansımız olmuştu. Şimdi artık sıra senaryo kısmına geliyor. Çıkışı için Kasım ayını beklemek durumunda olsak da çıkış fragmanı erkenden geliverdi. Normalde oyunun çıkışına daha yakın yayınlanır bu çıkış fragmanları. Ama Activision bir istisna yapmak istemiş belli ki:

Fragmanı Reagan ile açıp Reagan ile kapatıyoruz. Tehdidin gerçek olup olmadığını sorguluyor başta -ki bu gayet doğal. Zira Soğuk Savaş döneminde iki karşıt blok şaibeli, kesinliği teyit edilmemiş bilgilerden hareketle pek çok kez dünyayı yeni bir büyük savaşa sürüklemenin eşiğine geliyorlardı; dolayısıyla ABD Başkanı’nın bu sefer de benzer bir durumun söz konusu olup olmadığını netleştirmek ve ona göre hamle yapmak istemesi normal. Ama kendisi ne kadar serin kanlı veya çatışmadan ne kadar kaçınan bir başkan, orası tartışmalı. Zaten ekibimizi bu örtük operasyona yollayacak olan da kendisi, fragmanın sonunda da görüldüğü üzere işi layıkıyla yerine getireceklerine güveninin tam olduğunu belirterek uğurluyor ekibi.

Fragmanda yer alan “Soğuk Savaş’ın seyrini değiştirecek büyük bir şeyler olacak” cümlesi de “Avrupa’nın yarısını yerle bir edeceğiz” cümlesi de “Demir Perde’nin ardına bir göz atmanın zamanı geldi” cümlesi de “Doğru diye bir şey yok, sadece inanmayı seçtiğin kişi(ler) var” cümlesi de buram buram Soğuk Savaş kokan, o dönemi yansıtan cümleler. Haliyle beni heyecanlandırıyor, sizler ne düşünürsünüz bilemiyorum :)

CoD: Black Ops Cold War, 13 Kasım'da çıkışını gerçekleştirecek. Kendisini merakla bekliyoruz, yakından takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum