Call of Duty: Black Ops Cold War’un Ana Karakterlerini Tanıyalım

Tanıdık simaların yanında yenileri de öğrenelim

Call of Duty: Black Ops Cold War, 10 gün sonra PC ve konsollarımıza teşrif etmek üzere hazırlanadursun, yapımcı ekip de oyunun Twitter hesabından oyundaki ana karakterlerimiz için tanıtımlar paylaştı.

Tanıtımlar için temaya gayet uygun görseller hazırlanmış. Hem serinin önceki oyunlarından tanıdığımız karakterler var (Alex Mason, Frank Woods, Jason Hudson) hem de yeni isimler (Helen Park, Lawrence Sims, Eleazar “Lazar” Azoulay). Tabii bir de merakla beklediğimiz Russell Adler var, ama halen gizemini koruyor kendileri :)

Russell Adler

Hangi ülkeden olduğu bilinmiyor. 1967’de Vietnam’da görev almış bir isim. Sonrasında CIA kayıtlarında görülmüyor. Ama bir şekilde operasyonlarda yer aldığı biliniyor. Kendisi için kullanılan tanım da gayet dikkat çekici. “En zorlu görevler için arayacağınız adam”

Frank Woods

Tanıdık simalardan Woods, bildiğimiz üzere daha önce ABD Deniz Kuvvetleri’nde göreb almış, Kore Savaşı’na ve Vietnam Savaşı’na katılmış bir asker. Savaşta tutsak olarak düşmesine rağmen sonrasında kurtuluyor ve özel operasyonlar ekibindeki yerini alıyor. “Güvenilir, korkusuz ve öldürmesi çok zor biri”

Alex Mason

Bir başka tanıdık sima. Woods gibi deniz komandosu olup sonradan CIA’ye katılan isimlerden. “Denizci, CIA elemanı ve hayatta kalma uzmanı”

Jason Hudson

Bir başka Kore ve Vietnam gazisi. Sorgulanan yönleri olsa da sadakati tartışılmaz deniliyor tanıtım metninde. “İş bitirici ve usta taktisyen”

Helen Park

İngiltere’den bir James Bond göndermeseler de Helen Park gelmiş. IRA’nın bombalı araç saldırısında kardeşi yaralanınca MI6’te almış soluğu. Koruma hizmetlerine verilmiş. Adler ile tanışması ve örtülü operasyonlar ekibine katılması da bu sayede olmuş. “Metodik ve taca (Kraliçeye) sadık”

Lawrence Sims

Çocukluğundan beri askerlerin dünyasına meraklı bir isimmiş kendisi. CIA’ye katılmadan önce ne yaptığı sansürlenmiş :) Ama CIA içerisinde keskin zekası, pragmatik yapısı ve zorlu problemleri çözmek konusundaki yeteneği ile dikkat çekmeyi başardığı not edilmiş. “Pragmatik ve sarkastik problem çözücü”

Eleazar “Lazar” Azoulay

Ekipte İsrailli bir ajan da olmazsa olmazdı. Azoulay, üniversiteden mezun olduktan sonra İsrail Ordusunda ve Mossad’da görev alıyor. Sonrasında da CIA’in Orta Doğu uzmanı olarak görüyoruz kendisini. “Soğukkanlı ve güçlü bir koruyucu”

Ekibe liderlik eden Adler’in geçmişini de, düşmanımız Perseus’un neler yapmaya çalıştığını da öğrenmek için takvimlerimize 13 Kasım’ı not ettik, sabırsızlıkla bekliyoruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum