Call of Duty Mobile'ın Yedinci Sezonu Başladı

Radyoaktiviteye dikkat!

Call of Duty Mobile'ın merakla beklenen yedinci sezonu yayına girdi. Battle Royale haritasını yüzde 50 oranında genişleten güncelleme ile birlikte haritaya yedi adet yeni bölge eklenmiş olacak. Radyoaktif temalı içerikler ile dolup taşacak oyun, bambaşka bir havaya bürünecek.

Modern Warfare'in ikonik haritası Gulag, yedinci sezon ile birlikte oyuna ekleniyor. Buna ek olarak oyunun sevilen Gunfight modu da Call of Duty Mobile semalarında kendine yer bulacak. Yine Modern Warfare'den tanıdığımız Cluster Strike killstreak ödülü de oyuna eklenecek.

Sezon yedinin savaş bileti Radyoaktif Ajan olarak adlandırılmış. Bu sezon Ghost, Hazmat & Kreuger ve Alchemist gibi kozmetikler sizleri bekliyor olacak. Radyoaktivitenin bu denli öne çıktığı yeni sezonda, Yaşayan Ölüler'in Saldırısı isimli zombi modu da oyuncuların beğenisine sunulacak.

Geliştirici ekip sezon yedi ile birlikte oyun içerisindeki hataları düzenleyecek ve görsel iyileştirmeler yapacak. Call of Duty Mobile'ı App Store ya da Google Play üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum