Call of Duty: Modern Warfare'e Önemli Bir Kötü Adam Geri Dönecek

Acaba hangisi?

Call of Duty: Modern Warfare için dün egce 4 oyunculu co-op Special Ops modunun aksiyon dolu fragmanı yayınlandı. Gerçekten de çok başarılı bir fragman olmuş, ama fragmanın en dikkat çekici yanlarından birini en sona saklamış Infinity Ward.

Fragmanın sonundaki kısa bir sahnede yüzü görünmeyen bir düşman giriyor kameraya ve yerde yaralı halde yatan askere silah doğrultuyor, ekran kararırken tetiği çektiğini duyuyoruz. İşte bu kötü adamın kim olduğuna dair şimdiden tartışmalar başladı, önemli bir kötü adamın geri döneceği ise kesin.

Yerde yaralı yatan askerleri bu şekilde vuran kişileri görmüştük daha önce de. Şimdilik yapılan tahminlerde Zakhaev, Makarov ve Al Asad isimleri bolca geçse de en kuvvetli ihtimallerden biri de Kogeneral Shepherd. Kendisinin Modern Warfare 2'de neler yaptığını hatırlıyorsunuzdur değil mi? (Oyunu oynamamış olabilecekler için spoiler vermeyelim).

Söz konusu kötü adam Call of Duty: Modern Warfare'in tek kişilik hikayesinde de karşımıza çıkacak mı, yoksa Spec Ops moduna mı özel olacak o kısım belirsiz. Spec Ops modundaki operasyonlarda Al-Qatala terör örgütünün önemli isimlerini hedef alacağımız biliniyor, belki bu karakter de saf değiştiren bu tür bir hedeftir. Ancak Infinity Ward'un oyun çıkana kadar bu karakterin gizli kalmasını istediği belli.

Call of Duty: Modern Warfare'in Aksiyon Dolu Çıkış Fragmanı Yayınlandı

Call of Duty: Modern Warfare, PC, PS4 ve Xbox One için 25 Ekim'de çıkacak.

YORUMLAR
creepylord
10 Ekim 2019 12:35

Al Asad'ın beyninin parçalarına kadar gördük yahu o adamın geri gelmesi mümkün değil :D Zakhaev i de vurduğumuz yer ana baba günüydü onun ölüsünü orda öylece bırakmış olamazlar. En kuvvetli ihtimal Shepherd. Göz bandını takmış çakma Snake olarak karşımıza çıkabilir :D

Parolamı Unuttum