Call of Duty: Warzone'da Artan Hileci Sayısı Oyuncuların Tepkisini Çekmeye Başladı

Ricochet sistemi gündemde

Bildiğiniz üzere Call of Duty: Warzone uzun bir süredir hile sorunları ile uğraşıyor. Öyle ki oyun çıkış yaptığı günlerde bu hileciler nedeniyle oynanamaz hale gelmiş ve pek çok oyuncusunu kaybetmişti. Buna bir son vermek isteyen Activison, Vanguard ile birlikte Warzone alemini Ricochet isimli anti hile sistemi ile tanıştırdı.

Ricochet'nin pek çok özelliği olsa da en dikkat çekici ve en tartışmalı olanı kernel seviyesindeki yapısıydı. Bilgisayarınızdaki dosyalara erişimi olan bu sistem, mantıken hilecileri çok daha rahat tespit ediyordu. Aslına bakılırsa Ricochet'in yayınladığı verilere göre de oyundaki hileci sayısı gözle görülür biçimde azalmıştı.

Fakat her ne olduysa son haftalarda Warzone'da bir kez daha hile krizi yaşanmaya başladı. Oyunun subreddit'inde pek çok oyuncu farklı görüntüler yayınlayarak Warzone'un şu anda oynanabilir durumda olmadığını ileri sürdü. Hatta yorumlarda artık her oyunda bir hileci ile karşılaşıldığını ileri süren oyuncular var.

Aslında Ricochet bu durum için oyuncuları uyarmıştı. Her ne kadar sistem kernel seviyesinde olsa da hileciler her zaman bu korumayı aşabilecek yollar bulmayı sürdürüyor...

YORUMLAR
yrgn
30 Haziran 2022 23:43

60 Dolarlık oyunu alıp üstüne aylık abonelik ile Hile satın alan oyuncuları f2p'de tut tutabilirsen...

Parolamı Unuttum