Call of Duty Warzone'un Yeni Sezonu Başladı!

Detaylar haberin içerisinde

Call of Duty: Warzone'un yeni sezonu "bomba" gibi başladı. Bir yandan bug'lar ile uğraşan Raven Software ekibi, oyunculara bu sezon epey sürpriz hazırlamayı ihmal etmemiş.

Bu güncelleme ve yeni sezonun en dikkat çekici yeniliği "Nebula V" adı verilen yeni mermi tipi olacak. Aynı standart mermi paketleri gibi görünecek bu özel mühimmatı ancak bir etkinliği tamamlayarak alabileceksiniz. Nebula V mermileri isabet ettikleri rakiplerinizin görüşünü kısıtlayacak ve öksürmesine neden olacak. Bu esnada zehir hasarının da devreye girdiğini belirtelim.

Mermilere ulaşabilmek için ise Nebula V taşıyan konvoyları yok etmeniz gerekiyor. Tabii ki bu iş o kadar kolay olmayacak zira konvoylar silahlı araçlarla korunuyor. Aynı zamanda konvoyların haritada görünüyor olması da diğer oyuncuları üstünüze çekebilecek.

Bir diğer ilginç ekleme de "redeploy balonları" olacak. PUBG'de gördüğümüz bu sistem sayesinde tüm takımınız ani şekilde yer değiştirebilecek. Bu sistemi yeni sezonda sık sık kullanacağız gibi görünüyor çünkü savaşa ağır bombardıman uçakları da katılacak. Bu uçaklar rastgele bombalama ile önüne gelen her şeyi yok edebilecek.

Heyecanın arttığı yeni sezonda görüşmek üzere!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum