Capcom Arcade Stadium'da Hile Satın Alabileceksiniz

Sadece 1 dolar farkla menünüzü büyük boy yapabilirsiniz

Capcom'un retro oyun koleksiyonu daha önce Nintendo Switch üzerinde çıkış yapmıştı. Şimdi ise hem Ghost ‘n Goblins Resurrection hen de Capcom Arcade Stadium ikilisi ile ek içerikleri PC, PS4 ve Xbox One'a geliyor. Klasik oyun tutkunlarının kaçırmaması gereken paket 25 Mayıs'ta tüm platformlarda olacak. 

Capcom Arcade Stadium tamamen ücretsiz olarak piyasaya sürülecek olsa da oyunları satın almanız gerekiyor. Almadığınız takdirde bu sistem üzerinden sadece 1943'ü oynayabiliyorsunuz. Fakat fiyatları 11.70 TL olan oyunları tek tek satın alarak koleksiyonunuzu genişletebilirsiniz. Bu oyunlar arasında Street Fighter II, Ghosts 'n Goblins ve Bionic Commando gibi isimler bulunuyor. Paketlerin tüm detaylarına şuradan ulaşabileceğiniz haberimizden erişebilirsiniz.

Capcom, Steam'de farklı yol izleyerek Arcade paketleri değil de oyun satmayı tercih etmiş. Ghosts 'n Goblins ise ücretsiz görünüyor.

Fakat bu paketin asıl dikkat çekici özelliği, 1 dolara satılacak ölümsüzlük hilesi olacak. Buna da DLC'lerin nasıl zıvanadan çıktığının bir örneği diyebiliriz.

Eğer oyunların tamamını satın almak istiyorsanız şu sırada Steam üzerinden satışlar başlamış durumda. Yüzde 32 indirim ile 238 TL'ye satılan paket, retro oyun tutkunlarını bekliyor.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum