Capcom Sızıntısına Göre PC'ye İki Yeni Monster Hunter Oyunu Geliyor

Monster Hunter, PC'yi sevdi

Genellikle sızıntı haberlerini Ubisoft'tan almaya alışığız ama bu seferki büyük sızıntı Capcom'dan geldi. Sızan bilgiler, Capcom'un üzerinde çalıştığı ve gelecekteki projelerine dair enteresan detaylar içeriyor.

Bunlardan belki de en önemlisi Monster Hunter Rise ve Monster Hunter Stories 2'nin PC'ye gelecek olması. Capcom bu oyunları duyurduğunda Nintendo Switch'e özel olacaklarını da açıklamıştı ama ya bunların süreli exclusive olması düşünülüyordu, ya da Monster Hunter World'ün PC'deki satış başarısının da etkisiyle planlarda bir değişiklik yapıldı.

Monster Hunter Rise'ın çıkış tarihi 26 Mart 2021, Monster Hunter Stories 2 ise 2021 içerisinde çıkacak.

Sızıntıda Capcom'un Oculus VR için Resident Evil 4'ün VR versiyonu üzerinde çalıştığı, Resident Evil Village'ın da 2021 Nisan ayını planladığı bilgileri de yer alıyor.

Capcom ayrıca SHIELD kod isimli yepyeni bir çok oyunculu oyun üzerinde de çalışıyormuş. Bu oyunun çıkış tarihi ise 2022.

Son olarak sızıntıya Devil May Cry 2 ve Umbrella Chronicles kaynak kodlarının da eşlik ettiğini eklemek lazım, yani sızıntı sadece birkaç belgeden ibaret değil.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum