Capcom'un Yeni Oyunu E3 2019'da Gösterilebilir

Yeni Resident Evil oyunu olabilir mi sizce?

E3 2019'a ilişkin iddialar arasına Capcom'un yeni oyununun duyurulacağı da eklendi.

Capcom'un son yıllarda gayet başarılı bir performans gösterdiği ortada. Çıkardıkları iki yeni oyun, Resident Evil 2 Remake ve Devil May Cry 5 ile, bu yılın başlangıcını da gayet güzel yapmış olduk. Hal böyle olunca, sıradaki oyunlarını da sabırsızlıkla bekliyoruz.

Dün, stüdyonun birden çok oyun üzerinde çalışmakta olduğunu ve bu oyunlarda yine RE Engine kullanıldığını paylaşmıştık. Orada da belirttiğimiz üzere bu yeni oyunların en azından birisinin E3'te duyuracağı yönünde bir beklenti var.

Halihazırda Capcom'un E3 2019'da Monster Hunter World: Iceborne'u göstereceğini biliyoruz. Bunun dışında neler göstereceği de merak konusu. NeoGAF'te paylaşılan iddiaya göre büyük ihtimalle Microsoft E3 2019 konferansında Capcom'un yeni oyun duyurusu da yer alacak. Capcom'un kendi konferansını düzenlemeyip oyunlarını Sony, Microsoft ve Nintendo konferanslarında duyurması ve göstermesi alışıldık bir şey. Bu yıl Sony katılmadığı için, ilk adresin Microsoft olması da gayet doğal.

Tabii, özellikle E3 2019'a yaklaştığımız şu dönemde bu tarz iddiaların sayısı oldukça arttı ve biz her zamanki gibi temkinli yaklaşıyoruz. Ancak Capcom'un yeni bir oyun duyurması çok da sürpriz olmaz. Esas merak ettiğimiz, bunun hangi oyun olacağı. Ne dersiniz, yeni bir Resident Evil duyurulur mu? Yakından takipteyiz.

YORUMLAR
Kaan
22 Mayıs 2019 16:26

DMC 5'de vergil'in oynanabilir olmaması sebebiyle hayranlarını üzmüştü. DMC hayranları twitter'dan durumu protesto etmişti. Belki onların gönlünü almak için bir DLC duyururlar. Belki de büyük bir oyun bombardımanı yapar 3-5 oyun birden duyururlar.

skyfall
21 Mayıs 2019 17:54

Umarım o duyuru Dino Crisis Remake veya Resident Evil 3 Remake olur.

Parolamı Unuttum