Captain America 4'de Red Skull'ın Kızını Görebiliriz

Yeni nesil Cap'e yeni nesil düşman

Captain America'nın Marvel Evreni içerisindeki ağırlığı ve yeri sadece Avengers için değil çok sayıda karakter için kilit bir role sahip. Disney+ ile birlikte Steve Rogers'ın mirasının geleceği de belli oldu. Falcon & Winter Soldier ile birlikte Sam Wilson artık kalkanın yeni sahibi. Ancak dizi sona erdikten sonra Captain America 4 duyuruldu ve Steve Rogers'ın geri dönüşü için yeni bir kapı açıldı. Rogers'ını geri dönüşü bir domino etkisiyle Red Skull'ın kızı Sin'i de MCU'ya getirebilir. 

Çizgi romanlarda ilk kez 1980'lerin Captain America serisinde ortaya çıkan Sinthia Schmidt zaman içerisinde Crossbones ve HYDRA ile birlikte de çalışmıştı. Zaten işin içerisinde artık daha fazla HYDRA olacağı için Sin'i burayla bağlantılı olarak görmemiz oldukça olası. Ayrıca yeni nesil Cap olan Sam Wilson ile orijinal Captain America'nın ezeli düşmanı Red Skull'ın kızını karşı karşıya getirmek de epey güzel bir fikir. Bana biraz Creed 2 filmindeki Ivan Drago'nun oğluyla Adonis'in dövüşünü çağrıştırdı bu olay. Hatta belki de bu sayede beklenen Steve Rogers dönüşü bir mentor rolü olarak hayata geçebilir.

Şu an için Sinthia Schmidt'in MCU'ya geçişiyle ilgili kesin bir açıklama yapılmadı. Ancak gelen haberler Sin'i sadece bir filmlik değil de yeni jenerasyonun baş kötülerinden birisi olarak görebileceğimizi işaret ediyor. Henüz Captain America 4 için resmi bir vizyon tarihine sahip değiliz. Ancak Red Skull'ın isminin bile gündeme gelmeye başlaması filmle ilgili atılan adımların hızlandığını işaret ediyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum