Captain Marvel'dan Gelen Yeni Fotoğraflar, Skrulllar ve Starforce Ekibi Hakkında Bilgi Veriyor

Bu Skrull ırkının altından bir şeyler çıkacak ama hadi hayırlısı...

Captain Marvel'ın vizyona girmesine yaklaşık bir ay kaldı. Captain Marvel kimdir diye merak edenleri buraya alalım. 8 Mart, Dünya Kadınlar Günü vizyona girecek olan Marvel'ın ilk kadın liderli solo filmi için gelen haberler oldukça ilginç. Son olarak öğrendiğimiz üzere Jude Law, Mar-Vell'i canlandıracaktı. Filmde bir de Starforce ekibinin olacağını öğrenmiştik. Fakat filmdeki Starforce, çizgi romanların aksine Captain Marvel'ın da içerisinde bulunduğu "iyilerden" oluşan bir ekip olacak. Tabii bu ekip Captain Marvel haricinde ne kadar iyi kalacak onu film gösterecek.

captainmarvelhaberici1

Empire'ın haberinde paylaşılan görsellerle birlikte Skrulllar ile ilgili detaylı bir fotoğrafı görmüş olduk. Evet tıpkı çizgi romanda olduğu gibi yeşiller! Muhtemelen filmin bir kısmında Kreeler ile birlikte Skrullara karşı mücadele edecek olan Carol Danvers ve ekibi, sadece bu arkadaşların yeşil halleriyle değil, aynı zamanda envai çeşit formlarıyla savaşabilirler zira bildiğiniz üzere Skrullların alametifarikası şekil değiştirebilme özellikleri.

captainmarvelhaberici2

Gelen bir diğer fotoğraf ise belli ki bir savaş alanından. Sonunda Captain Marvel'ın isim babası olan Jude Law'ın canlandırdığı Mar-Vell'i savaş alanında görebildik. Starforce ekibinin lideri olacak olan Mar-Vell muhtemelen filmde ölecek böylelikle Carol, Captain Marvel ismini kullanmaya başlayabilecek. Filmde bol bol flashback sahnesine de yer verileceğini düşünüyorum. Özellikle Carol'un geçmişini hatırlamasını bizlere yansıtmak isteyen MCU, Nick Fury sayesinde bunu bizlere anlatacaktır. Zira Avengers:Endgame için de bu film büyük önem taşıyor. Hatırlayacağınız üzere Infinity War'ın sonunda Fury, Captain Marvel'a bir acil durum çağrısı göndermişti.

Captain Marvel filmi tek başına ne kadar iyi olur, ne kadar insanı tatmin eder bilmek zor. Fakat filmin en kritik noktası Endgame için kilit rol oynayabilecek senaryoları barındırabilmesi. Captain Marvel'ın ardından ortaya çıkacak teorilerde aradaki yaklaşık bir buçuk aylık süreç boyunca interneti sallayacaktır. Umarım Captain Marvel ve Endgame hayranları tatmin etmeyi başarır. Yoksa uzunca bir süre sinirli hayran yorumları tüm sosyal medyayı kaplayacaktır...

YORUMLAR
Parolamı Unuttum