Advertisement

Captain Marvel'ın İkinci Fragmanı Geldi

Fragmanda ilginç ayrıntılar var

Herkesin merakla beklediği Captain Marvel'ın ikinci fragmanı yayınlandı. Bu fragmanda Carol Danvers'ın geçmişi ve yumruk attığı yaşlı teyze hakkında yeni şeyler öğreniyoruz.

İşte yeni fragman:

Gelin fragmanı hızlı hızlı inceleyelim. Carol'ın geçmişini ve Nick Fury ile ilişkisini daha net görebildiğimiz fragmanda, Captain Marvel'ın güçlerini tanıma fırsatımız da oluyor. Kevin Feige'nin "Şu ana kadar tanıttığımız karakterlerden çok daha güçlü" ifadelerini kullandığı Captain Marvel, Avengers 4'ün de bel kemiğinde olacak. 

Captain Marvel'ı kaskı ile beraber görmek de hoşumuza gitti. Küçük bir uzay savaşı sekansında CGI göze batıyor olsa da filmin hala yapım aşamasında olduğunu unutmamak gerek. Agents of Shield izleyenlerin yakından tanıdığı Phil Coulson'ın filmde olacağı doğrulanmıştı fakat yeni fragmanda kendisini göremiyoruz. Bununla beraber Dr. Walter Lawson rolündeki Jude Law'ı görme şansımız oluyor. Seriyi takip edenler bu ismi hatırlayacaktır.

Fragmanın sonlarında Nick Fury'nin, Carol'ın kedisi Goose'u sevdiğini görüyoruz. Bu sahnenin ilginç bir sonuca bağlanabileceğini düşünüyoruz. Yeni Captain Marvel fragmanını beğendiniz mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum