Captain Tsubasa: Rise of New Champions’tan 25 Dakikalık Oynanış Videosu Geldi

Ay sonunda bizlerle

Captain Tsubasa: Rise of New Champions ile buluşmamıza artık sayılı günler kaldı. Bu sırada oyunun tanıtım videolarına bir yenisi eklendi; “Episode of New Hero” adlı hikaye modundan 25 dakikalık bir oynanış videosu paylaşıldı:

“Episode of New Hero” modunda, kendi karakterimizi oluşturup sahaların yeni yıldızı olmaya çalışacağız (çocukluk hayali Tsubasa ile yan yana top koşturmak olanlar parmak kaldırsın :)). Videonun başlangıcında karakter oluşturma ekranını ve hikayenin başlangıcını görüyoruz zaten. Videonun ikinci kısmında ise yeşil sahalarda fırtına gibi esmeye geliyor sıra.

Nostaljik duyguların da etkisiyle hafiften bir gaza geldim yine, itiraf ediyorum. Ama o kadar uzun soluklu olmadı, hemen açıp oyunun fiyatına bir daha baktım ve kendime geldim. Kısmetse bir sonraki transfer döneminde Tsubasa ile aynı takımda yerimizi alırız artık :)

Captain Tsubasa: Rise of New Champions; 28 Ağustos’ta PS4, Switch ve PC için çıkışını gerçekleştirecek. Oyunun PC versiyonu Steam üzerinden satışa sunuluyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum