Advertisement

Casio Yeni Akıllı Saatini Duyurdu

Akıllı saat pazarında rekabet artıyor

Akıllı saat pazarındaki büyümeyi sadece elektronik cihaz üreten farketmiyor. Saatler konusunda köklü bir geçmişe sahip Casio, yeni akıma kapılıp ilk akıllı saatini duyurdu.

Aslına bakarsanız Casio'nun akıllı saat pazarı hakkında bazı planlarının olduğunu biliyorduk. Fakat son kullanıcı üzerinde oluşturduğu tasarım algısını bozmamak için bu planlar malesef uygulamaya geçemiyordu.

Ancak bu pazar Apple'ın yaptığı hamle ile daha fazla ilgi görüp büyümeye başladı. Tabii ki tüm buların sonucunda saat üreticileri de bu büyümeyi göz ardı edemezdi. Daha öncesinde Tag Heuer, Michael Kors ve Fossil gibi saat üreticilerinden sonra, Casio'da bu yeni markete el atmaktan çekinmiyor.

Casio CEO'su Kazuhuro Kashio'ya göre bu marka, normal kol saatlerinde yakaladığı trendi akıllı saatler üzerinde de sürdürecek. Android işletim sistemini temel alacağı tahmin edilen yeni saatler oldukça sağlam malzemeden yapılacak ve Casio'nun herkes tarafından bilinen tasarımlarına sahip olacak.

Yeni ürünler için uzun süredir üzerinde çalıştığı belirten Casio, yeni saatin ilk olarak 2016 Mart ayında Japonya'da çıkış yapacağını ve 400$ fiyat etiketine sahip olacağını söyledi.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum