CD Media Türkiye, Warner Bros'un Dağıtımcılığını Üstlendi

Bethesda'nın ardından bir atak daha

Nintendo ürünlerinin resmi Türkiye dağıtımcılığını yapan ve Temmuz ayı sonunda da Bethesda firmasının dağıtımcılığını üstlendiğini açıklayan CD Media Türkiye, şimdi de Warner Bros ile anlaştı.

Bildiğiniz gibi bugüne kadar Warner Bros oyunlarının dağıtımcısı Bilkom'du ama artık işler değişti. Warner Bros'un PC ve konsollardaki tüm oyunlarının dağıtımını artık CD Media Türkiye üstlenecek.

CD Media CEO'su Spiros Giamas, CD Media grubunun Slovenya, Sırbistan, Romanya, Bulgaristan ve Hırvatistan'ın ardından Türkiye'yi de Warner Bros dağıtım ağına katmaktan büyük mutluluk duyduklarını söylüyor.

Bakalım ülkemizde satılacak Warner Bros oyunlarının fiyatları bu gelişmeden nasıl etkilenecek?

YORUMLAR
sSnake
18 Eylül 2019 19:05

Koca ülkede bir yerli dağıtımcı çıkmaz mı adam gibi. Sonra anca böyle Yunan merkezli bir şirket çıkıp işi ele alır. Doğru ya biz daha anca hypercasual türüne sardık, dünyada piyasadan bilmem kaç milyon dolar hasılat ediyoruz. Oyun çöplüğüne birkaç bin tane de biz katkıda bulunsak ne olur. Casual türü bile fazla geldi bize zaten.

zikinu
18 Eylül 2019 13:02

Nintendo oyunlarının Türkiye fiyatlarını görünce pek de hayırlı bir işe benzemiyor sanki. Bir ucuz Warner bros vardı o da gidecek. 

Parolamı Unuttum