CD Projekt, Cyberpunk 2077 İçin Hala Sony'nin Onayını Bekliyor

Beş ay geçti, hala gelişme yok

CD Projekt, Sony'nin Cyberpunk 2077'yi PlayStation Store'dan kaldırmasının üzerinden 5 ay geçmesine rağmen oyunu tekrar satışa sunmak için hala daha Sony'nin onayını beklediklerini açıkladı.

Firma yönetimi, dün düzenledikleri hissedar toplantısında bu konuda bir gelişme olup olmadığına ve görüşmelerin ne zaman sonuçlanacağına dair yöneltilen bir soruyla karşı karşıya geldi. Normalde toplantının ajandasında bu konu yer almıyor olsa da firma CEO'su Adam Kicinski şüpheleri gidermek adına soruyu cevaplamayı tercih etmiş.

"Maalesef bu konuda yeni bir bilgi veremeyeceğim. Hala daha görüşmelerimiz devam ediyor, yayınladığımız her yamayla oyun daha iyi hale geliyor ve bu gelişmeler gözle de görülebilir. Ama bu nihayetinde Sony'nin aldığı özel bir karar, biz de kendilerinden oyunu PlayStation Store'a geri alma kararını almalarını bekliyoruz. O zamana kadar bu konuda daha fazla bir şey söyleyebilecek durumda değilim".

Mart ayındaki toplantıda da benzer bir soru gelmiş, CD Project yöneticilerinden Michal Nowakowski kararın tamamen Sony'in elinde olduğunu söylemişti. Aradan geçen iki ayda Cyberpunk 2077 lehine hiçbir gelişme olmadığı anlamına geliyor bu.

Oyunun PlayStation Store'dan kaldırılmış olması, oyunun diğer platformlardaki satışlarını da etkiliyormuş. Dolayısıyla Sony'nin oyunu geri almaya karar vermesinin satışları ciddi biçimde artıracağını düşünüyorlar.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum