Chernobylite’in Gamescom Demosundan 17 Dakikalık Bir Video Paylaşıldı

Ne zaman çıkacak acaba?

The Farm 51, Gamescom 2019’da yeni oyunları Chernobylite ile boy gösterdi. Ziyaretçilere oyunun açılış bölümü olarak değerlendirilebilecek olan Chernobyl Nuclear Power Plant bölümünden bir demo sunan firma, bizim gibi uzaktan takip edenler için de 17 dakikalık bir oynanış videosu paylaştı:


Oyuncular, hayatta kalabilmek için bölgedeki diğer kişilerle ittifaklar kurabilecek veya çatışabilecekler. Oyunculara dilediklerince hazırlık yapma imkanı sunulacak, istedikleri kadar hazırlanabilecekler. Ama geçen her bir saat, her bir gün işleri daha zorlu bir hale getirecek. Yoldaşlarınız ölebilir, kaynaklarınız tükenebilir, beklenmedik düşmanlarla yolunuz kesişebilir. Bunların yanında bir de doğaüstü tehlikelerle uğraşmak durumunda kalabileceksiniz. Her geçen gün mevcut tablo daha da zorlu bir hal alacak. Dolayısıyla hayatta kalmak için iyi bir strateji oluşturmamız gerekecek. Gizlilik de önemli bir rol üstlenecek maceramızda. Ekipman ve silah üretimi işlerine de gireceğiz.

Öte yandan, geçmişte yaşanan olayları açığa çıkarabilmek için etraftan kanıtlar toplayacağız. Dolayısıyla verdiğimiz kararlar, attığımız adımlarla gerçeği açığa çıkarmamız da sümen altı etmemiz de mümkün olacak.

Buraya kadar vadedilen şeyler kulağa hoş geliyor. İlk bakışta bir miktar STALKER, bir miktar Metro serisini andıran bir oyun olacak gibi duruyor Chernobylite. Tabii bununla ilgili nihai değerlendirmemizi ancak oyun çıktıktan sonra yapabileceğiz – ki henüz bu konuda net bir açıklama yapılmış değil, oyunun hangi tarihte çıkacağını bilemiyoruz. Bildiğimiz tek şey birkaç ay içerisinde Steam’de erken erişime sunulacağı. Bakalım vadettiklerinin ne kadarını sunabilecek oyun severlere.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum