Chris Hemsworth, Daha Fazla Thor Filmi İstiyor

Thor'a iyi bir diyet şart.

2012'de yayınlanan ilk Avengers filmiyle bir arada gördüğümüz klasik Avengers ekibinin son büyük olayı Avengers: Endgame'de yaşandı ve Marvel Sinematik Evreni içerisinde yeni bir dönem için hazırlıklar başladı. Yeni nesil MCU'da eskiden alıştığımız karakterlerin pek çoğunu göremeyeceğiz, fakat görünüşe bakılırsa Thor karakterini canlandıran Chris Hemsworth Marvel Stüdyoları ile çalışmaya devam etmek istiyor.

Avengers: Endgame'in sonunu düşünecek olursak Thor'un evrende kaldığını rahatlıkla söyleyebiliriz ama Thor'un geldiği son nokta onu eski halinden daha farklı kılıyor, Thor artık bir Yıldırım Tanrısından ziyade emeklilik hayatı yaşamak isteyen eski ünlü bir Hollywood aktörü gibi ya da internetin de sıkça kullandığı tabirle bir "Big Lebowski" gibi. Bu yeni Thor'un MCU'da nasıl bir yere sahip olacağı ise büyük bir muamma, eğer Thor devam edecekse bile bu solo film şeklinde mi olacak, yoksa Guardians of the Galaxy gibi yeni bir ekiple mi olacak?


Thor'un geleceğiyle ilgili Variety'e konuşan Chris Hemsworth, "Açık konuşmak gerekirse ben daha fazla Thor işi yapmak istiyorum, ama bu konu hakkındaki plan nasıl bilmiyorum. Bence yeni ve farklı bir karakterin yolunu açtık. Bu karakterin nereye gideceğini görme ihtimali konusunda oldukça enerjik hissediyorum. Tabii işler burada sona ererse bu enerjiyi başka yerlerde ve başka karakterlerde de kullanabilirim..." diyerek yeni ve oldukça farklı olan Thor'un MCU'da çok büyük bir potansiyele sahip olduğunu ve bunu değerlendirmek istediğini açıkça belirtmiş. 

Şimdi Marvel Sinematik Evreni'nin geleceğinde 5 Temmuz'da vizyona girecek olan Spider-Man: Far From Home'un ardından yepyeni bir dördüncü aşama yer alıyor. Bu dördüncü aşamayla ilgili neredeyse hiçbir şey bilmiyoruz, bakalım Chris Hemsworth'ün Thor'u oynama isteği yeni nesil MCU'da işe yarayacak mı?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum