Thor'un Dördüncü Filmi Yolda Olabilir

Dördüncü aşamaya, dördüncü film

Disney-Marvel anlaşmasının ardından ortaya çıkan MCU, Endgame ile birlikte yirmi ikinci filmine kavuşacak. Dile kolay, yirmi iki film. Bu süre zarfında Thor'u çok sayıda filmde gördük. Üç tane de solo filmi çekildi, gelen haberlere göre bir dördüncüsü de yolda!

MCU'nun 2008'de Iron Man ile başlayıp 2019'da önümüzdeki hafta Avengers: Endgame ile bitecek dönemine "Infinity Saga" deniliyor. Bu dönem aynı zamanda üçüncü aşamanın da sonu olacak. Dördüncü aşama filmleri içinse hazırlıklar çoktan başladı bile. Endgame'in ardından vizyona girecek olan ilk MCU filmi Spider-Man: Far From Home ile yeni bir döneme merhaba diyeceğiz. Dördüncü aşamada Thor'da kendisine yer bulacak gibi gözüküyor. Thor: Ragnarok'un oyuncularından Valkyrie'nin aktrisi Tessa Thompson yaptığı açıklamada yeni bir film için hazırlıklara başlandığını belirtti. "Duyduğuma göre yeni bir Thor filmi için çalışmalar başlamış. Bu bilginin ne kadar gerçek olduğunu bilmiyorum fakat ortada birkaç çalışma var. Bence asıl fikir Taika Waititi'nin geri dönecek olması" diyerek, Thor'un yeni filmi için ilk ateşi yaktı. Tabii şimdilik bu haberin resmiyete dökülmesi oldukça düşük bir ihtimal zira önümüzde kimin ölüp, kimin kalacağını bilmediğimiz bir Endgame var.

Bu haberin ortaya çıkması Endgame'de en azından Thor'un hayatta kalacağını işaret ediyor olabilir. Chris Hemsworth'ün canlandırdığı Thor karakteri yeni nesil MCU'da da son derece kritik bir role sahip olabilir. Bakalım Yıldırım Tanrısı, Endgame sonunda gerçekten hayatta kalacak ve bir dördüncü filmle karşımıza çıkacak mı?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum