Chris Pratt'a Göre Guardians Of The Galaxy 3 Bir Başyapıt Olacakmış

"Chris, gel abi James Gunn övelim."

Guardians of the Galaxy serisi 2023 yılında ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Baştan sona James Gunn imzası taşıyan belki de MCU'nun en eğlenceli kozmik ekibi epey iddialı bir finalle üçlemeyi tamamlayacak. Daha önce yönetmen James Gunn da veda filminin duygusal yoğunluğundan bahsetmişti. Bu kez biricik Star-Lord'umuz Chris Pratt, üçüncü film ve Gunn hakkında övgü dolu açıklamalarda bulunmuş.

Digital Spy'a konuşan Pratt, yeni filmi "gerçek bir başyapıt" olarak nitelendirmiş. Başarılı aktörün açıklamaları şu şekilde;

"James Gunn, geçen gün epey zorlu bir toplantıya tanıklık etti. Dün onu aradım, Facetime üzerinden konuştuk ve herkesin yaptığı işten gerçekten çok, çok gurur duyduğunu belirtti. James bana hepimizin birlikte yaptığı en iyi işi yaptığımızı söyledi. O gerçekten kendinden çok emin hissediyor. Senaryo inanılmazdı. Büyük bir güvenle şunu söyleyebilirim ki James Gunn gerçek bir başyapıta imza attı. İnsanların bunu görmesi için sabırsızlanıyorum. Karşımızda James Gunn var, o üç filmi de yaptı ki bu gerçekten nadir bir durum ve büyük gişe filmleri üçlemeleri dünyasında çok özel bir yere sahip."

James Gunn'ı övmeye doyamayan Chris Pratt muhtemelen 2023 yılından sonra Star-Lord rolüne de bir süreliğine ara verecektir. Zaten 2014 yılında yer almaya başladığı rol ile birlikte Peter Quill olarak ikonikleşen Pratt için de muhtemelen Marvel Sinematik Evreni'nin bir halef/selef planı vardır. Guardians of the Galaxy serisine veda edeceğimiz üçüncü film 23 Mayıs 2023'te vizyona girecek. Bu final öncesi bu yıl içerisinde The Guardians of the Galaxy Holiday Special, Disney+ üzerinden izlenebilecek. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum