Christopher Judge, Marvel’s Avengers’ta Black Panther’i Seslendirecek

God of War’un Kratos’u şimdi de T’Challa’ya ses verecek

2018 yılında oyun severlerle buluşan ve pek çok ödül töreninde Yılın Oyunu ödülünü kapmayı başaran God of War, hafızalarımızda pek çok detayıyla yer etmeyi başardı. Bu detaylardan birisi de Kratos’un Atreus’a “Boy” diye seslenişleriydi elbette :) İşte o seslendirmenin sahibi, Christopher Judge, şimdi bir başka oyuna daha sesiyle renk katmaya hazırlanıyor.

Marvel’s Avengers, her ne kadar beklentilerin gerisinde bir performans sergilese de oyunun Black Panther: War for Wakanda ek paketi bir nebze olsun ümitleri canlandırdı. Umarım tanıtımdaki kadar başarılı bir iş çıkartırlar ortaya.

Bu ek pakette King T’Challa’yı seslendirecek isim Christopher Judge oldu. Judge, başlangıçta bu konuda çekimser kalmış; Entertainment Weekly ile gerçekleştirdiği röportajda, Chadwick Boseman’in ölümünün ardından T’Challa rolünü herhangi birinin üstlenebileceğine inanmadığını söylüyor. Ama sonrasında annesinin ve çocuklarının bu konuda kendisini ikna ettiğini belirtmiş. Bence iyi de olmuş. Kratos’u seslendirmek konusunda gayet başarılı bir performansa imza atmıştı, bir benzerini Black Panther için de bekliyoruz.

Black Panther - War for Wakanda; Ağustos ayında geliyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum