Christopher Nolan'ın Tenet Filmi Belirsiz Bir Tarihe Ertelendi

Yeni bir vizyon politikası

2020 yılının en merak edilen filmlerinden birisi şüphesiz usta yönetmen Christopher Nolan'ın yönettiği Tenet filmiydi. Ancak pandemi dönemi nedeniyle filmin vizon tarihi ertelendi. 12 Ağustos günü sinemalarda görmeyi beklediğimiz Tenet, Warner Bros'tan gelen haberlere göre belirsiz bir tarihe ertelendi. Daha önce 17 Temmuz'dan 31 Temmuz'a oradan da 12 Ağustos'a ertelenen Tenet'in halen 2020 yılı içerisinde vizyona girmesi bekleniyor.

Warner Bros Grup Başkanı Toby Emmerich'in açıklamasına göre stüdyo yakın zamanda Tenet için yeni bir 2020 vizyon tarihi açıklayacakmış. Tenet'e karşı farklı bir vizyon politikası izleyecek olan Warner Bros, Emerich'in demesine göre Tenet'e geleneksel bir küresel vizyon tarihi yerine farklı bir pazarlama stratejisi uygulayacak. Emmerich, stüdyonun dağıtım planlarının bunu yansıtacağını belirtmiş.

Muhtemelen WB'nin bu yeni geleneksel olmayan vizyon politikası Tenet'in her ülkede farklı bir tarihte vizyona girmesine yol açacak. Bakalım tüm dünyada farklı bir tarihle vizyona girmesi beklenen film ülkemizde ne zaman sinemalarda gösterilecek?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum