Civilization VI: Gathering Storm’a Osmanlılar ve Muhteşem Süleyman Geliyor!

Ver mehteri...

Civilization VI için önümüzdeki ay gelecek olan Gathering Storm ek paketinde 9 yeni medeniyete yer verileceği açıklanmıştı. Geçtiğimiz günlerde bu medeniyetlerden Mali'yi ve lideri Mansa Musa'yı gördük. Sonra, İsveç'in oyuna yeni eklenen medeniyetlerden biri olduğunu ve Nobel Ödülleri'nin de oyunda yer alacağını öğrendik.

Şimdi ise, ülkemiz oyuncularının ilgisini daha çok çekecek bir bilgi paylaşılmış durumda. Gathering Storm ile oyuna eklenecek yeni medeniyetlerden birisi de Osmanlı oldu sevgili Oyungezerler:

Osmanlı İmparatorluğu'nun lideri Muhteşem Süleyman. Kendisinin özel yeteneği ise, "Baş Vezir" (Grand Vizier). Tahmin edin bakalım bu başvezir kim? Bildiniz, İbrahim, Pargalı İbrahim :)

Tabii ki, vazgeçilmezimiz "Yeniçeriler" de oyundaki yerlerini alıyorlar. Osmanlı'nın özel yapısı "Kapalı Çarşı" olurken, özel yeteneği ise "Büyük Türk Bombardımanı" olacak. Haliyle, kuşatma birlikleri daha hızlı üretilip daha güçlü savaşabilecekler.

Detayları görmek, Osmanlı ile fetihten fetihe koşmak için sabırsızlanan oyuncuların önünde yaklaşık 1 aylık bir süre var; Gathering Storm 14 Şubat'ta oyunseverler ile buluşacak. Takipteyiz!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum