Civilization VI’nın Yeni Genişleme Paketi Gathering Storm 14 Şubat’ta Çıkıyor

Sevgililer gününde ne hediye alsam derdine son...

Civilization serisini yakından takip edenleri (ve yeterli bütçeye sahip olanları) sevindirebilecek bir haber var. Serinin son oyunu Civilization VI için 2. genişleme paketi Gathering Storm'un 14 Şubat'ta çıkacağı duyuruldu.

Gathering Storm, yeni teknolojiler, mühendislik projeleri, Dünya Kongresi (World Congress) ve oynanışa doğrudan etki edecek yaşayan bir ekosistem ve doğal olaylar gibi ilaveler ile gelecek. Aynı zamanda 8 yeni medeniyet ve 9 yeni lider, 7 yeni dünya harikası ve çeşitli yeni birimler, bölgeler, binalar ve geliştirmeler de Gathering Storm ile gelecek yenilikler arasında sayılıyor.

Yapımcılar, özellikle ekolojik sistemin getireceği yeniliklerin üzerinde duruyorlar. Doğada görülen değişimlerin medeniyetleri, insanlığın gelişim tecrübesini doğrudan etkilediğini ve Gathering Storm'da sunmayı amaçladıkları temel deneyimin de bu olduğunu belirtiyorlar.

Duyuru ile birlikte bir de oynanış videosu paylaşılmış durumda. Videoda Sid Meier de arz-ı endam ediyor.

Gathering Storm 14 Şubat 2019'da oyuncularla buluşacak, Steam'de de 149 TL fiyatla ön siparişe açılmış durumda. Eğer genişleme paketinin içeriği hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız, ilgili sayfaya şuradan ulaşabilirsiniz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum