Civilization VI'nın Ethiopia DLC'siyle Oyuna Vampirler Katılıyor

İşte bunlar hep gizli cemiyet

Civilization VI'nın yeni genişleme paketi olan Ethiopia Pack 23 Temmuz günü yayınlanacak ve oyuna gerçekten de ilginç içerikler ekleyecek. Öncelikle elbette paketin isminden de anlaşılacağı üzere oyuna Etiyopya uygarlığı eklenecek. Din odaklı bu uygarlığın uluslararası ticaret rotalarından inanç bonusu kazanacak olması dışında pek fazla bir şey bilmiyoruz. Oyuna eklenecek yeni Diplomatic Quarter bölgesinin yabancı uygarlıklardan delegasyon ve elçilikler için ek kültür sağlayacağını ve casusları azaltacağını da söyleyebiliriz.

Ancak bu paket ile oyuna eklenecek en ilginç yenilik Gizli Cemiyetler (Secret Socities) ismindeki yeni oyun modu. Bu modda her biri farklı avantajlara sahip olan gizli organizasyonlardan birine katılacaksınız.

Örneğin Owls of Minerva, yani Minerva'nın Baykuşları, perde arkasından dünya ekonomisini kontrol eden bir grup oligarktan oluşuyor. Hermetic Order, yani Hermetik Tarikat (The Order dizisinin izliyorsanız bunun da aşağı yukarı nasıl bir şey olduğunu tahmin etmişsinizdir) üniversiteler yerine simya topluluğu kuruyor ve büyüyle ilgileniyor örneğin. Voidsingers ile eski tanrılara tapınan bir cemiyete üye olmuş oluyorsunuz ve tarikatçiler sayesinde düşman şehirlere delilik salabiliyorsunuz.

Sanguine Pack ise oyuna vampirleri getirmiş oluyor. Bitişikteki birimler öldüğünde savaş gücüne bonus kazanan vampirler, ölmek yerine 1 sağlığa düşüyorlar. Ayrıca vampir şatoları da inşa edebiliyorsunuz.

Hazır Epic Games Store'dan bedavaya Civilization VI'mızı kapmışken, göz atılabilecek bir genişleme paketi olmuş bu.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum