Cloud Imperium, Yeni Squadron 42 Fragmanında Görsel Şov Yapıyor

2023'e kadar çıkar mı acaba?

Cloud Imperium, Star Citizen'ın tek kişilik kısmı Squadron 42 için yeni bir görsel fragman yayınladı. Bu fragmanda 2019 yılı boyunac Squadron 42 üzerinde yapılan işlerin de bir kısmını görüyoruz ve fragman görsel açıdan gerçekten de inanılmaz zengin olmuş.

Squadron 42, Star Citizen'ın çok oyunculu kısmına bulaşmak istemeyenlere özel, tamamen hikaye odaklı bir oyun. Her iki oyun da eş zamanlı olarak geliştiriliyor ve aynı teknolojiyi kullanıyorlar.

Squadron 42'nin oyuncu kadrosunda Mark Hamill, Gary Oldman, Henry Cavill, Gillian Anderson, John Rhys-Davis, Liam Cunningham, Mark Strong gibi dev isimler yer alıyor.

Fragmanda uzaydaki toz bulutlarından istasyonlara, maden operasyonlarına kadar oyunun farklı yönlerini görüyoruz. Daha sonra gemilere geçiyoruz, sonrasındaysa istasyonların ve gemilerin içine giriyoruz. Özellikle de kalabalık istasyonlar cidden hayat dolu.

Fragmanın sinematik yönetimi de bir hayli başarılı diyebiliriz.

 

YORUMLAR
Ghost AssassiN
26 Aralık 2019 17:21

Bekleyenlerin gözünde ya CD Project Red olacaklar ya da Hello Games (No Man's Sky) olacaklar.Ben aşırı beklenti yüzünden en ufak hatada çok eleştirileceklerini düşünüyorum.

Parolamı Unuttum