Code Vein'den Üzücü Haber: Ertelendi

Oyuncak mı bu?

Bandai Namco, Code Vein'in çıkış tarihini açıklayalı henüz yalnızca bir ay oldu. Buna göre oyun PS4 ve Xbox One için 27 Eylül, PC için ise 28 Eylül'de çıkacaktı. Bu bir ay içinde ne oldu bilmiyorum ama Bandai Namco'dan gelen açıklamaya göre oyunun çıkış tarihi ertelendi.

Bandai Namco America ve Asia hesaplarından eş zamanlı olarak yapılan açıklamada şöyle deniyor: "Geçtiğimiz dokuz ay süresince oyunun geliştirilme aşamasındaki versiyonları deneyen oyunculardan inanılmaz olumlu geri dönüşler aldık. Oyunun bu kadar tutulduğunu gördükten sonra, oynanışı hayranlarımızın oyundan beklentilerini de aşacak biçimde iyileştirmek için Code Vein'in çıkışını ertelemeye karar verdik. Bu bizim için de zor bir karardı, ama doğru karar olduğuna inanıyoruz."

Böyle açıklamalar bir tek bana mı bahane gibi geliyor bilmiyorum ama hiç de inandırıcı olmadığını söylemeliyim. Oyunun çıkış tarihi aylar önce açıklanmış olsa hedefi tutturamayacaklarını anlamaları bir nebze anlaşılırdı ama bir ay içinde böyle bir karar almanın arkasında sonbahar sezonunun kalabalık olmasıyla ilgisi olabilir.

Bu açıklamaların ardından PC, PS4 ve Xbox One için çıkacak olan Code Vein 2019 yılına ertelendi ama hangi çeyrekte çıkacağına dair bir bilgi verilmedi.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum