Coffee Stain'den Yeni Bir Deckbuilder: As We Descend

Hiç fena görünmüyor

Balatro sağ olsun, şu sıralar aradığım deckbuilder ihtiyacını kendisiyle gideriyorum. Lakin Coffee Stain'in dağıtımını yapacağı As We Descend, bu türe hareket getirecek gibi görünüyor. Yeni kurulan Box Dragon imzalı oyun, roguelike yapısıyla dikkatleri üzerine çekecek.

Box Dragon ekibinin eski Stunlock Studios geliştiricileri tarafından kurulduğunu not edelim. As We Descend içerisinde büyü ve teknolojiyi harmanlayan farklı birimleri kullanacağız. Açıklamalara bakılırsa oyun distopik bir gelecekte, insanlığın son kalesinde geçecek.

Oyuncular olarak şehri gezecek ve her turda yeni maceralar ile karşılaşacağız. Oyunun "roguelike" tarafı da burada devreye giriyor. Maceralarımızda toplayabileceğimiz bazı materyalleri, ilerleyen görevlerimizde de kullanma fırsatımız olacak. Elbette bu macerada boss'lar ile de karşılaşacağız.

Oyunun görselleri -bana sorarsanız- hiç fena görünmüyor. Mekanikler de oturaklı olursa, tadından yenmeyecek bir oyun geliyor diyebiliriz. Tabii henüz çıkış tarihi belli değil ama Steam sayfasına buradan erişebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum