Command & Conquer: Remastered'da Gizli Dinozor Görevleri De Bulunacak

Güzel haberler gelmeye devam ediyor

Geliştirme sürecinde olan Command & Conquer: Remastered'dan güel haberler gelmeye devam ediyor. Oyunu restore eden ekip geçtiğimiz haftalarda oyun içerisindeki yeni ünitelerin görüntülerini paylaşmıştı. Bu görüntüler ve bilgilendirmeler herkesi memnun etmiş olsa da yapımcı ekip oyunun koyu hayranlarını mutlu edecek bir detay daha paylaştı.

Remaster versiyonun içerisinde görev seçme ekranının çok daha kolay olacağını ifade eden yapımcılar, bu sayede istenen görevin kolayca tekrar oynanabileceğini belirtti. Paylaşımlarını yine Reddit üzerinde yapan Jim Vessella, bu değişimlerin oyunun oynanabilirliğini artırdığını da söyledi.


Paylaşılan bu görev seçme ekranında çok önemli bir detay bulunuyor. Sol kısımda görebileceğiniz üzere görev seçim ekranının üzerinde GDI, Nod ve Covert Operations seçenekleri kendine yer bulmuş. Fakat onların da yanında, Vessella'nın "oyuncuların tanıdığı bazı bonus görevler" olarak tanımladığı bir T-Rex işareti bulunuyor. Anlayacağınız, orijinal oyundaki Jurassic Park temalı mini senaryo, remaster versiyonu ile geri dönecek gibi görünüyor.

Hatırlarsanız bu beş dinozor görevi oyunun içerisinde bulunuyor olsa da, Covert Operations eklentisi gelene kadar açılamıyordu. Bu eklenti ve beraberinde getirdiği hile kodları sayesinde açılan görevlerin, remaster versiyonda nasıl açılacağı da bilinmiyor. Gördüğünüz üzere logo, diğer görev seçeneklerine göre daha koyu bir renk ile kapatılmış. Yani bu görevleri açmak için bir şeyler yapmamız gerekebilir.

 

 

YORUMLAR
Pixlik
22 Ağustos 2019 02:53

Şu eski oyunları yenileme kafasından çıkıp yeni oyun yapsalar artık; Red Alert gibi bir markayı bitirdiler resmen.

Parolamı Unuttum