Crackdown 3'ün Senaryosu 15 Saatten Fazla Sürecek

15 saatlik yıkım maratonu

Yıllarca geliştirme arafında kalan Crackdown 3, 2 hafta sonra Xbox One ve PC için oynanabilir hale gelecek. Uzun süreli bekleyiş yavaş yavaş sona ererken, Microsoft Studio Yapımcısı ve Yazarı Joe Staten GamesBeat ekibine önemli açıklamalarda bulunmuş. 

Staten, oyunun tek kişilik senaryosunun en az 15 saat süreceğini belirtiyor. Bu da Crackdown 3'ün, serinin diğer oyunlarından çok daha uzun olacağı anlamına geliyor. Staten: "Eğer arkadaşlarınızla ya da tek başınıza bir senaryo oynamak istiyorsanız, Crackdown 3 size 15 saatlik eğlenceli bir senaryo vadedecek. Eğer başka oyuncuların bulunduğu binaları yıkmak istiyorsanız, bunu da yapabileceksiniz."

Wrecking Zone adlı her yerin yıkılabileceği ve bulut sistemi ile çalışan moddan bahseden Staten, Crackdown 3'ün "bulut sisteminin sadece küçük bir bölümünü" kullanabildiğinin altını çizerek, diğer yapımcıların sistem ile neler yapabileceklerini görmek istediğini ifade ediyor.

"Diğer yapımcıların bulut sistemi ile çalışan yıkım simülasyonlarımızın üzerine çalışmalarını görmek için sabırsızlanıyorum. Zeki tasarımcılar kullandığımız sistemi birkaç adım öteye taşıyabilir. Daha büyük haritalar, daha geniş sunucular ve daha birçok şey.."

Şimdilik bulut teknolojisini kullanacak başka bir oyun görünmüyor. Fakat pek çok geliştirici gözlerini şimdiden bu teknoloji ile yapılabilecek şeylere dikmiş durumda. 

Crackdown 3, 15 Şubat'ta Xbox Game Pass sahiplerine bedava olarak verilecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum