Crytek'ten Warface Açıklaması:''Boş Oturmuyoruz''

Warface'in sesi soluğu neden az çıkıyor?

Red Door koluyla Warface’in Batı ülkelerindeki yayıncısı statüsüne sahip olan Trion’un oyunla ilgili bütün bilgileri sitesinden kaldırması ve oyunun kendisinin de bir süredir sessizlik içinde olması insanları merak içinde bırakmışken Crytek’ten bir açıklama geldi;

Haftalar süren bir sessizlikten sonra Warface’de nerede olduğumuz konusunda bir güncelleme yapmak istiyoruz. Öncelikle size son birkaç aydaki geribildirimleriniz ve sabrınız için teşekkür ediyoruz. Warface bir oyundan ziyade biroyun servisi olduğu için bütün geribildiriminizin inanılmaz bir değeri olduğunu bilmenizi isteriz. Size en heyecanlı oyun tecrübesini yaşatabilmek için sürekli olarak güncellenecek ve geliştirilecek.”

“Warface şu anda Kuzey Amerika ve Avrupa’da olmasa bile ekiplerimiz boş oturmuyor; bütün yorumları ve tavsiyeleri gözden geçirip oyunu en iyi şekilde optimize etmek için kullanıyoruz. Ayrıca Warface’i çıkışından sonraki ilerleyen zamanlarda olabilecek en iyi hale getirmek için gereken altyapıyı kurmak için de oldukça sıkı çalışıyoruz. Bu süreç biraz daha zaman alacak ve hedefimiz ikini kapalı beta aşamasını yakında duyurmak.”

Yapılan açıklamada Trion ile ilgili bir şeyler söylenmemesi soru işaretlerini havada bıraktı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum