Crytek Yeni Bir AAA Oyun Üzerinde Çalışıyor

Yine bir FPS

Crytek şu an henüz duyurmadığı bir AAA oyun üzerinde çalışıyor. Stüdyonun verdiği iş ilanlarıyla ortaya çıkan bu oyun, ilanda aranan niteliklerden yola çıkarken bir sandbox FPS oyunu olacak.

İlanda adayların oyun tasarımında yıllarca deneyimli olması ve portföylerinde tercihen en az 1 FPS oyunu bulunması isteniyor. Ayrıca bu kişinin 'sandbox' oyun deneyimine sahip olması da isteniyor, buradan da oyunun keşfe ve özgürlüğe ağırlık verecek bir yapıya sahip olacağı anlamını çıkarabiliriz.

Geçen yıl Crytek'le ilgili bir takım sızıntılar olmuştu hatırlarsanız. Bu sızıntılar sayesinde Crytek'in yeni Crysis Remaster projelerine ek olarak bir Crysis battle royale oyunu olan Crysis Next ve Crysis VR planlarını da öğrenmiştik. Dolayısıyla bu yeni ilan da bunlarla bağlantılı olabilir, örneğin bir Crysis battle royale oyunuyla ilgili olması muhtemel.

Ancak sanırım çoğu kişinin gönlünden Crytek'in Crysis yerine yepyeni bir IP ile karşımıza çıkması geçiyordur. Önümüzdeki dönemde bu yeni oyunla ilgili başka bilgiler de almaya başlarız.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum